nedelja, 17. julij 2016

Primerjava - fiksirni spreji

Današnja objava bo namenjena primerjavi treh fiksatorjev. Nad dvema sem ostala zelo ravnodušna, eden pa je še vedno moj najljubši in vedno znova odlično opravi svoje delo.Makeup Revolution fiksator - Fixing Spray

Makeup Revolution fiksator se nahaja v plastični steklenički z razpršilom. V embalaži ga je 100ml, kar zadostuje za kar nekaj časa. Razpršilka je kar kvalitetna, kar pomeni, da se ne zaskoči. Ta fiksator naj bi ličilom podaljšal obstojnost in ohranil izgled pravkar ustvarjenega makeup-a kar do 12 ur. Žal se s tem ne morem strinjati, saj kakšnega posebnega učinka nisem zaznala. Obstojnost je morda podaljšana za nekaj ur, zagotovo pa ne toliko kot obljublja. Sploh če se veliko potite, ta fiksator ne bo veliko pripomogel pri obstojnosti. Cena je okoli 8€.

Freedom fiksator - Studio Anti Shine Fix Spray

Tudi ta fiksator ima plastično stekleničko z razpršilko, v kateri ga je 100ml. Je lahek fiksator, ki naj bi pomagal koži, da se ne sveti, ampak spremeni ličila v mat finiš. S tem se delno strinjam, saj moji normalno do mešani koži malce pripomore, vendar zagotovo ne učinkuje do 12 ur. Cena okoli 7€.

Avon fiksator- Makeup Setting Spray

Ta fiksator je še vedno moj zmagovalec. Makeup dobesedno prilepi na vaš obraz, kar pa ne pomeni, da vaše koža ne bo dihala. Ker imam težave s prekomernim potenjem, lahko samo potrdim, da kljub temu, s pomočjo tega fiksatorja, ličila obstanejo na koži cel dan ali noč. Cena okoli 6€.


Ni komentarjev:

Objavite komentar