nedelja, 07. avgust 2016

Primerjava izdelkov - senčila v stiku

Testiranja teh dveh izdelkov sem se kar malo bala, saj sem pred leti že preizkusila kakšno senčilo v stiku, vendar se na mojih mastnih vekah ni obdržalo dolgo. Moje veke so mastne, torej se brez dobrega primerja ali večje količine suhega pudra, po kakšni uri senčila že usedejo v gubice.

Oriflame kozmetiko šele spoznavam, saj do sedaj še nisem preizkusila veliko izdelkov. Vendar mi postaja vedno bolj všeč in imam željo preizkusiti še več izdelkov.

Oriflame The ONE Colour Unlimited  senčilo v stiku – odtenek Sahara Bronze
»Dolgo obstojna vodoodporna formula, ki se zoperstavlja vsem elementom. Kremna tekstura učinkom, z intenzivnim barvnim učinkom, odporna proti grudicam in obstojna 24h«.

Izjemno lepa rjavo-bronz, šimrasta barva, ki je idealna za vsakodnevni ali večerni makeup. Pigmentiranost je odlična, nanašanje izjemno enostavno, saj je tekstura zelo mehka, svilnata, prav tako se lepo zabrisuje. Senčilo lahko brez težav kombiniramo z ostalimi senčili v prahu. Pravo presenečenje je bila seveda njena obstojnost, saj po polovici dneva se senčilo ni niti malo usedalo v gubice. Na voljo je več odtenkov, cena pa je okoli 7€ (redna cena).

Catrice Sound of Silence Senčilo za oči v svinčniku  - odtenek C02 Pure Silence
Senčilo v svinčniku z gobico, kremno teksturo in mat videzom omogoča enostaven nanos in  prav tako dolgo obstojen rezultat. Tekstura je sicer malo trša kot pri Oriflame senčilu, prav tako se zelo hitro suši, tako, da so potrebni hitri popravki. Gobica zame ni najbolj uporabna, raje zabrisujem kar s prstom. Odtenek je čudovite nude, kožne barve, z roza podtonom. Tudi pri tem senčilo me je impresionirala obstojnost, ki je več kot odlična. Senčilo ostane na vekah vsaj pol dneva, če ne več (cel dan ga nisem nikoli nosila). 

Na voljo v odtenkih C01 Calm Down 'n' MAUVE On, C02 Pure Silence in C03 mudITATION. Cena malo čez 4€.

Morem priznati, da sta me oba senčila navdušila in presenetila z obstojnostjo. Izjemno všeč mi je to, da ju lahko uporabljam brez primerja. Senčila v stiku so idealna za na pot, za na morje v teh poletnih mesecih ipd., saj so zelo enostavna za uporabo in zasedejo zelo malo prostora. Definitivno priporočam oba.
2 komentarja:

  1. Oriflame sem ravno včeraj ponovno probala:), pa mi je izredno všeč, vse kar se nanaša hitro, enostavno,brez zmede, je poleg tega še obstojno je moja mala nuja.Poleg tega je paše barva izredno lepa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je zelo presenetilo to senčilo, ga imam sedaj s sabo na morju in je nekaj najboljšega za hiter, lep in obstojen makeup :)

      Izbriši